Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Έχουμε ντέρμπυ...

Σε δύο μέρες έχουμε αγώνα για το κύπελο με το Παναθηναϊκό, τα σχόλια ήδη είναι αρκετά στο τελευταίο πόστ, οπότε ήρθε η στιγμή της ανανέωσης!
      Όσον αφορά αμιγώς το παιχνίδι, δεν έχω να πω πολλά. Θεωρώ ότι παρά τις σημαντικές απουσίες Ντάρντεν-Παπαπέτρου και την έλλειψη ενός καλού πίβοτ η ομάδα είναι φαβορί. Εχει κρατήσει το κορμό της, έχει αποκτήσει και δύο αξιόλογες έξτρα λύσεις σε περιφέρεια και φροντ λάιν και αυτή τη στιγμή είναι καβάλα στο άλογο σε σύγκριση με τον αιώνιο αντίπαλο.
Ένας αιώνιος αντίπαλος με αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με πολλούς νέους παίχτες (νεαρούς και ξένους), που εκτός όλων των άλλων για πρώτη φορά μετά απο χρόνια αμέλησε να ολοκληρώσει έγκαιρα το ρόστερ του και θα παρουσιαστεί και με λύσεις ανάγκης (Μπλούμς).
        Η μόνη περίπτωση που στα μάτια μου μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει τύχη σε αυτό το μάτς είναι οι παλιοί της ομάδας (Διαμαντίδης, Φώτσης, Γκίστ) να καταφέρουν να βγάλουν στο μεγαλύτερο μέρος του 40λεπτου την ποιότητα που έχουν στο παρκέ και να τραβήξουν το κουπί μαζί με κάποιους άλλους που μπορεί να βρεθούν σε καλή μέρα (Γιάνκοβιτς, Μπατίστα, Σλότερ).
Ο Ολυμπιακός πάντως αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα πιο δεμένος σαν ομάδα, έχει δείξει στοιχεία αρκετά επιθετικής άμυνας στα φιλικά του, πράγμα που θεωρώ ότι θα κουράσει τη μη δεμένη περιφέρεια του Παναθηναϊκού και στη παρούσα φάση έχει και περισσότερες και πιο ποιοτικές λύσεις στη φροντ λάιν.
 Το timing απλά δεν ευνοεί το Παναθηναϊκο και αν καταφέρουμε και χάσουμε θα έχουμε να μιλάμε για άλλη μία σελίδα στο βιβλίο των αυτοκτονιών της ομάδας. Το απεύχομαι και ελπίζω επιπλέον να δούμε ωραίο μπάσκετ, αν και αυτή τη περίοδο είναι δύσκολάκι. Ακολουθεί λίνκ που αναφέρεται σε όλες τις συναντήσεις των ομάδων μέχρι τώρα για όποιον ενδιαφέρεται.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%B9_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%AF%CF%89%CE%BD_%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%AC%CE%BB%CF%89%CE%BD_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82_%28%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bad-ass jerseys !

Bad-ass jerseys !
by Red Pivot

Now playing...